meee (:
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.
meee (:

i want to show they dont own me - if i gonna die i want to still be me ♥

You are not connected. Please login or register

עוד שירשור! שירשור לגל ולי 3> עיר של...

2 posters

לך לעמוד : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Go down  הודעה [עמוד 16 מתוך 40]

galgal12

אנאבל - "טוב, אני מניחה שמשקה אחד לא יזיק." אני מחייכת אל מארק, והוא מחייך בניצחון.

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "וואו. כל גבר אחר מוצא בחורה אחרי חודש."

galgal12

אנאבל - "תזמין לעלמה את מה שהיא הזמינה קודם." מארק אומר. "ודרך אגב, מה שמך?" הוא שואל. "אנאבל. אבל אם תתנהג יפה, אני אפילו ארשה לך לקרוא לי אנה." אני מרימה גבה בחיוך ממזרי.

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "אני מניח שהדברים שעשיתי בעבר ערערו לי את הבטחון עם בנות." הוא מסמיק

galgal12

אנאבל - הברמן נותן לי עוד כוס מהיין, ואני שותה לגימה קצרה. "אתה לא מזמין כלום לעצמך?" אני שואלת את מארק. הוא מחווה על הכוס שליד מרפקו. אני מהנהנת.

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "כמו מה?" אני שואלת, סקרנית. אני לא רוצה לגור בבית של אדם שאוהב להתעסק עם בנות.

galgal12

אנאבל - אני נשענת לאחור בכיסאי.

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "את מפחדת, ליידי קתרין?" הוא שואל

galgal12

אנאבל - אני עוצמת עיניים וכמה שניות לאחר מכן מרגישה תנועה מול פניי. אני פוקחת את עיניי. "כן, מארק?" אני מחייכת.

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "יפתיע אותך אם כן?" אני שואלת, מבולבלת מעט. אני משתחררת מאחיזתו והולכת כמה צעדים, ואז מסתובבת, "אני רוצה להיות בטוחה שאני נמצאת תחת קורת גג בטוחה, אני לא רוצה לגור במישהו שיתן לי לישון במיטה שלו היום, ומחר ינסה לאנוס אותי ויגיד שזה הגמול." אני אומרת. "אני לא אאנוס אותך, ואני למען האמת די מחבב אותך. ולא הרגשתי ככה כבר שנתיים. ואני מרגיש ככה מאז החתונה." סבסטיאן אומר, "את מכירה את זה שאת רואה מישהו ואומרת לעצמך, 'אל אלוהים, אני חייב להכיר אותה'? זה מה שאני אמרתי לעצמי." הוא ממשיך, אני לא יודעת איך להגיב, אז אני רק עומדת שם, כמו מטומטמת, אני מסירה את המטפחת שעל כתפי, "אם ככה אתה מרגיש כלפיי, בוא וחפש אותי." אני אומרת וזורקת את המטפחת. ורצה משם.

galgal12

אנאבל - "אני נהנה להסתכל על נשים יפות. ואת יפה." אני מחייכת חצי חיוך. "ואתה מטריד."

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - אני יודעת שבאידריס אין ערים, רק את אליקנטה, אז אני רצה לכיוון שממנו באנו. כרכרה שעוברת בדרך עוצרת כשהיא רואה אותי רצה. "תסלחי לי," אומר האיש, מכובד ממנו קשה לי להאמין שיש, אני יכולה לראות הרונות מתחת לחולצתו השקופה למחצה.

galgal12

אנאבל - מארק צוחק, ומניד את ראשו מצד לצד. השיער השחור שלו, שמגיע עד קצת מעל לכתפיו, נע יחד עם ראשו. "את משהו." הוא אומר. "כבר אמרו לי את זה." אני עונה בשלווה.

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "אני די ממהרת, אדוני." אני אומרת, מתנשפת. "אני מבין, בגלל זה חשבתי להציע לך... איך אומרים באמריקאים.. טרמפ?" הוא אומר, "אתה מגיע לאליקאנטה?" אני שואלת, שוקלת את הצעתו, "אני עובר דרכה," הוא מחייך. אני מניחה שהוא בשנות השלושים לחייו.

galgal12

אנאבל - אני שותה עוד שתי לגימות ומסיימת את הכוס. "טוב, מארק. היה מאד נעים להכיר אותך. אבל אני נאלצת ללכת עכשיו."

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "מושלם בשבילי." אני אומרת ונאחזת בידו בשביל לעלות. הכרכרה מרווחת ואני סוגרת את הוילון. "ממי את בורחת, יקירה?" האיש צוחק, "זה סיפור ארוך." אני עונה, "היי! לארץ'! דרבן את הסוסים." האיש קורא לרוכב. המהירות גוברת. "מה שמך, יקירה?" האיש שואל. "קתרין." אני אומרת, "ומה שמך?" אני שואלת. "האנס. האנס ריין." הוא מציג את עצמו.

galgal12

לול. האנס XD

אנאבל - "בבקשה, אנה..." אני מרימה את ידי. "דיברנו על זה. רק אם תתנהג יפה."

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - אני מביטה בווילון, "יש לך הרבה רונות." אני אומרת בהיסח דעת.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_md83voIVS11qdjda6o1_500.jpg

galgal12

אנאבל - מארק מביט בי בחיוך. "סליחה, העלמה אנאבל. בבקשה, האם תישארי למשקה נוסף?"

חחחחחחח זה קריפייי כשהו מחייך.

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "שנים של אימונים ולחימה." הוא אומר, מעביר יד שרירית בשיערו.

חחח אמא שלי היום צילמה את צ'וקו מקרוב וזה ממש מזכיר את החתול הזה כשהוא מחייך. פאק XD

galgal12

אנאבל - "בפעם אחרת." אני מבטיחה. מארק מרים את ידי בידו ומנשק את גב ידי. "היורשה לי ללוות אותך לביתך?" הוא שואל.

חחחחחחחחחחחחחחחח XD הוא באמת דיי דומה לו. רק פחות זועף.

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "אתה שוויצר." אני אומרת.

galgal12

אנאבל - "בשום פנים ואופן לא!" אני אומרת בנימה נחרצת. "להתראות, מארק. ותודה על הכל." אני אומרת ומזדרזת לצאת.

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

קתרין - "ובכל זאת אני נשוי לאשה שאוהבת אותי." הוא אומר, "זה לא הופך אותך לפחות שוויצר." אני אומרת

galgal12

אנאבל - אני מחליטה לחזור לביתו של סבסטיאן.

אהמאהמ תהיי סבסטיאן ותגרמי לו לפגוש את אנה. טוב?

חזרה למעלה  הודעה [עמוד 16 מתוך 40]

לך לעמוד : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next