meee (:
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.
meee (:

i want to show they dont own me - if i gonna die i want to still be me ♥

You are not connected. Please login or register

שירשור לי ולגל ♥

2 posters

לך לעמוד : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down  הודעה [עמוד 9 מתוך 40]

201שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:24 am

galgal12

לילי - סידוונה נכנסת לחדר עם אפי. "טוב, אני אשאיר אתכן לבד." אפי אומרת ויוצאת.

202שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:26 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - אני יוצא אחריו וסוגר את הדלת

203שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:29 am

galgal12

לילי - אני שמה לב שסידוונה מחזיקה משהו ביד. אני מזהה את זה בתור דבר ההוא שעשתה לי איתו חורים לפני חצי שנה. "שלום." היא אומרת ומתקרבת אליי.

204שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:35 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - אני הולך אחרי אבא

205שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:36 am

galgal12

לילי - "גבהת." סידוונה אומרת. "תודה." אני אומרת לה. "מוכנה? תעצמי עיניים אם את רוצה." סידוונה אומרת.

206שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:37 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - קולות מוזרים בוקעים מהחדר של לילי

207שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:38 am

galgal12

לילי - אני עוצמת עיניים.

208שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:40 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - "מייקאובר?" אני שואל

209שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:41 am

galgal12

לילי - אני פוקחת עיניים כשאני שומעת את קולו של טומי. טעות. העיניים שלי מתמלאות דמעות מהכאב כשסידוונה מחוררת לי את אוזן ימין.

210שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:42 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - "לא." אבא אומר וממשיך. אני מושך בכתפיי והולך אחריו

211שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:44 am

galgal12

לילי - אני עוצמת את עיניי בחזרה. סידוונה עוברת לאוזן שמאל. אני נושכת את השפה. עכשיו יותר כואב לי, כשאני יודעת לאיזה כאב להתכונן.

212שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 2:44 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - אני חושב על לילי..

213שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:02 am

galgal12

לילי - "בסדר. סיימנו. אבל שלא תחשבי שאת הולכת לארוחת צהריים בבגדים האלה. תחליפי לאלה שלבשת קודם." סידוונה אומרת לי. אני נאנחת ונכנסת למקלחת כדי להתלבש. כשאני יוצאת וזורקת את הבגדים על המיטה סידוונה שואלת "איפה הקשת שלך?" אני חושבת לרגע. "שכחתי אותה במרפסת." אני אומרת. אוף. לא הייתי צריכה להגיד את זה. "טוב. תביאי מסרק ובואי לפה." סידוונה אומרת. אני חוזרת למקלחת, לוקחת מסרק וחוזרת אל סידוונה. היא לוקחת את המסרק מידי ומתחיילה לסרק את השיער שלי, שמלא קשרים. אני נושמת עמוק כדי לא להגיד שום דבר או לצעוק מכאב. הבנתי, הבנתי. באמת שהבנתי, לא צריך להמחיש את המשפט הזה כדי שאני אפנים. סידוונה מסיימת ומניחה את המסרק בצד. היא מסדרת עוד רגע את התלתלים שלי ואז גוררת אותי למרפסת. היא מוצאת את הקשת שלי שם ושמה אותה על ראשי. "מעולה. בואי, הולכים לאכול צהריים. אבל שימי גרביונים קודם." אני מתה להשתיק אותה ואת אפי, אבל שותקת והולכת לחדר שלי כדי לשים גרביונים. אחרי שאני שמה אותם וסידוונה מרוצה, אני בורחת לחדר האוכל לפני שהיא תחליט גם לאפר אותי. זה עובד.
"היי." אני אומרת כשאני מתיישבת ליד טומי. "היי." הוא מחזיר לי ופיטה מחייך אליי. אני רואה על פניו של טומי שהוא רוצה להגיד כל דבר שהיה לי להגיד לאפי או לסידוונה בשעה האחרונה אבל הוא שותק, בגלל הסיבה שאפי וסידוונה גם נמצאות פה. ואולי בגלל שהוא לא רוצה שיגררו גם אותו בשביל זה. אני לוקחת כף אורז ואוכלת בקושי. אני לא רעבה במיוחד. אנחנו מסיימים לאכול בשקט, ואני חוזרת לחדר שלי לפני כולם, בטענה שאני עייפה. אני מחליפה בגדים שוב, למרות שאני יודעת שיכריחו אותי להחליף בחזרה לארוחת ערב, ויוצאת למרפסת. אני נשארת שם עד הערב, כשהיימיטץ' בא לקרוא לי לאכול. אני אומרת לו שאני לא רעבה ושאני אולי כבר אוכל בחדר והוא עוזב אותי. אני ממשיכה להישאר במרפסת עד שיורד הלילה ואז אני נכנסת בחזרה. אני באמת מתחילה להיות עייפה, אז אני פשוט נשארת בבגדים האלה והולכת לישון.
הסיוטים תוקפים גם הלילה, ואני דיי בטוחה שכל הרכבת שומעת את הצרחות שלי.

214שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:40 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - אני אוכל את ארוחת הצהריים, שאר היום עובר בעצלתיים אבל בסופו של דבר אני זוכה לשכב במיטה ולנסות לישון. צרחות מהדהדות באוזניי. אני פוקח את עיני וקם במהירות, נראה שאני היחיד ששומע, וזה הגיוני - יש בידוד בין הקרונות ואני ולילי היחידים בקרון. אני נכנס לחדר שלה.

215שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:41 am

galgal12

לילי - למרות הצריבה בידי מהשריטות, אני כרגיל לא מתעוררת.

216שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:45 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - "לילי!" אני קורא ונעמד לידה, אני מתחיל להניע אותה, שום דבר. "לילי!" אני כמעט צועק. היא מתעוררת בבהלה ובמפתיע - מעצם ההפתעה אני עף אחורה ונתקע בשידה.. בעורף... דה ז'ה וו

217שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:47 am

galgal12

לילי - אני מתעוררת בבהלה, מתנשמת מפחד. אני מביטה הצידה, לכיוון האנקות. "טומי!" אני קוראת בבהלה ויורדת מהמיטה. אני רוכנת לידו. "אתה בסדר?"

218שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:51 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - "זה מה שאני צריך לשאול אותך..." אני אומר ומשפשף את עורפי.

219שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:52 am

galgal12

לילי - אני משפילה את מבטי אל ידי המדממת. "אמרתי לך שיש לי סיוטים. קיבלת מכה?"

220שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:53 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - "כן... אבל עד כדי כך?" אני אומר. "לילי," אני פותח

221שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:54 am

galgal12

לילי - אני מביטה בטומי.

222שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:55 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - "את פוחדת?"

223שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:56 am

galgal12

לילי - "פוחדת ממה?"

224שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:58 am

תותי פרוטי D:

תותי פרוטי D:

טומי - אני משפשף את עורפי, לא שזה עוזר אבל זה נותן לי סיבה למה לא לחשוב על ידה של לילי, "את רועדת לילי..." אני אומר ומתקרב אליה. היא מתנפלת עלי במין חיבוק ומתחילה לבכות

225שירשור לי ולגל ♥ - Page 9 Empty Re: שירשור לי ולגל ♥ Fri Mar 30, 2012 3:59 am

galgal12

לילי - אני מניחה את ראשי על כתפו של טומי ובוכה.

חזרה למעלה  הודעה [עמוד 9 מתוך 40]

לך לעמוד : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next